Quinoa ontbijt met kaneel en rozijnen

    Quinoa ontbijt met kaneel en rozijnen

    (3)
    1keer bewaard
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een warm ontbijt van quinoa met rozijnen, chiazaadjes en gemalen lijnzaad; een stevige, glutenvrije, vegan start van de dag, maar ook heerlijk als dessert. Klaar in een half uur.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 475 ml amandelmelk
    • 170 gr quinoa
    • 1 theelepel kaneel
    • 5 vanillestokjes
    • 165 gr rozijnen
    • 2 eetlepels chiazaadjes, of naar smaak
    • 2 eetlepels gemalen lijnzaad, of naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Breng amandelmelk en quinoa aan de kook in een pan. Voeg kaneel en vanillestokjes toe; zet het vuur lager en laat ongeveer 15 minuten zachtjes koken, onder af en toe roeren tot alle vocht is opgenomen. Haal de vanillestokjes uit de quinoa.
    2. Schep de quinoa in kommen; top met rozijnen, chiazaadjes en lijnzaad.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (3)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren