Kip Kadai

    (1)

    Kipfilet wordt gebakken in een dikke, pittige tomatensaus. Een heerlijk gerecht met slechts 4 ingrediënten.


    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 25 ml plantaardige olie
    • 7 gedroogde rode chilipepers, fijngehakt
    • 5 tomaten, fijngehakt
    • 4 kipfilets, in blokjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 18min  ›  Klaar in:33min 

    1. Verhit olie in een koekenpan of wok op medium vuur. Voeg chilipepers toe en roerbak tot ze bruin zijn, in 1 minuut. Voeg tomaten toe; roerbak tot ze zachter zijn, ongeveer 7 minuten. Roer de kip erdoor; roer tot het donkerrood is en de saus dikker wordt en aan de pan begint vast te kleven, in 10-15 minuten.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 3 collecties