Roerei met geitenkaas en bieslook

    (3)

    Een heerlijk idee voor lunch of brunch: roerei met verkruimelde geitenkaas en verse bieslook. Een eenvoudig en erg smakelijk gerecht. Voeg nog een scheutje chilisaus toe als je van wat pit houdt.


    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 4 eieren
    • 1 eetlepel slagroom
    • 1/2 theelepel zout, of naar smaak
    • 1/2 theelepel versgemalen zwarte peper, of naar smaak
    • 40 gr geitenkaas, verkruimeld
    • 1 eetlepel fijngesneden verse bieslook
    • 1 eetlepel boter
    • 2 scheutjes sriracha chilisaus (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Klop eieren los met slagroom, zout en peper in een kom. Klop de geitenkaas en bieslook erdoor.
    2. Smelt boter in een koekenpan op middelhoog vuur. Schenk het eimengsel erbij; bak en roer af en toe door, tot het stevig is, ongeveer 4 minuten. Leg op een bord en serveer met een streepje chilisaus.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (3)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren