Glutenvrije banana pancakes met lijnzaad

    (2)

    Deze pannenkoeken worden gemaakt zonder meel, maar met banaan, lijnzaad, eieren en kaneel. Een heerlijk glutenvrij ontbijt!


    5 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 rijpe banaan, geprakt
    • 2 eetlepels gemalen lijnzaad, of meer naar smaak
    • 4 eieren
    • 1 theelepel bakpoeder
    • 1/2 theelepel kaneel
    • 1 eetlepel boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 8min  ›  Klaar in:18min 

    1. Mix banaan en lijnzaad samen in een kom. Voeg eieren, bakpoeder en kaneel toe; mix tot het goed gemengd is.
    2. Smelt boter in een pan op medium vuur. Schep lepels van het beslag in de pan. Bak tot er bubbels vormen en de randjes droog zijn, 4 tot 5 minuten per kant.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren