Griekse yoghurt pannenkoekjes

    (12)

    Deze luchtige, kleine pannenkoeken worden gemaakt met Griekse yoghurt, eieren, bloem en baksoda en zijn klaar in 15 minuten.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 175 gr Griekse yoghurt
    • 1 ei
    • 60 gr bloem
    • 1 theelepel baksoda (baking soda)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. Klop yoghurt in een kom met een garde tot het glad en romig is. Voeg ei toe en klop goed door.
    2. Klop met een garde bloem en baksoda samen in een kom; voeg toe aan de yoghurt en meng door tot het glad is.
    3. Verhit een pan met een beetje olie op middelhoog vuur. Schep lepels van het beslag in de pan en bak tot er bubbels vormen en de randjes droog zijn, in 3-4 minuten. Draai om en bak ook de andere kant goudbruin, in 2-3 minuten. Herhaal met de rest van het beslag.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (12)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 3 collecties