Bladerdeeg met gehakt en kaas

    (1)

    Dit recept is heel makkelijk te maken het duurt ook niet zo lang. Een soort makkelijk te maken worstenbroodje.


    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 pak bladerdeeg (bijv. van Koopmans)
    • 500 gr gekruid gehakt
    • 1 ei
    • Klein beetje geraspte kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:35min 

    1. Ontdooi de plakjes bladerdeeg en verwarm de oven voor op 170°C.
    2. De het gehakt in een kom en doe er een half ei bij. Kneed het een beetje door elkaar met je handen.
    3. Verdeel het gehakt in 10 balletjes. En geef ze de vorm van een worstje.
    4. Rol het bladerdeeg er omheen en bestrijk het met het restje ei. Bestrooi daarna de kaas bovenop.
    5. Doe ze in de oven en wacht tot ze goudbruin zijn, in ongeveer 15-20 minuten (Kan meer of minder zijn).

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren