Simpele stoofschotel 1 pans

    2 uur 20 minuten

    Dit recept kan gevarieerd worden qua vleessoort en lang of kort stoven. In de winter laat ik het lang stoven totdat het lobbig wordt. In de zomer kort en met hardere kriel.

    LindaP-deGroot

    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • Scheutje olijfolie
    • 2 tenen knoflook, gesnipperd
    • 500 gr gehakt, of rundvlees, of kipfilet, of rookworst, of rund-of varkenssuacijzen (of een combi) van meerdere, naar keus
    • 2 kip of-runderboulliontabletten
    • 500 gr roerbakgroente naar keuze
    • 1 kilo krielaardappelen
    • 400 ml water, of naar gelang
    • Peper naar smaak
    • Beetje paprikapoeder
    • Blikje tomatenpuree

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 2uur  ›  Klaar in:2uur20min 

    1. Fruit de knoflook aan. Voeg het vlees toe en bak dit om en om gaar. Voeg 2 boullionblokjes toe en de roerbakgroente. Roer alles door en voeg de krieltjes, water en alle overige ingredienten toe. Doe de deksel op de pan en laat alles op klein vuur 1-3 uur stoven.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren