Kaas met komkommer

    Een fris, lekker en snel klaargemaakt aperitief hapje

    Estelle

    Brussel, België
    43 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 gr verse kaas (geitenkaas, ricotta)
    • 1 komkommer
    • 1 citroen
    • Olijfolie
    • Tijm

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Snij 250 gr verse kaas in duimdikke plakken.
    2. Snij een halve komkommer (of courgette) in plakken en laat ze 15 min marineren in citroenvinaigrette. (Meng het sap van de citroen met wat olijfolie)
    3. Maak dan stapeltjes komkommer met de kaas.
    4. Werk af met tijm.
    5. Serveer als hapje of met ciabatta of stokbrood.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren