Pastasalade met rundercervelaat

    (1)
    25 minuten

    Het is een heerlijk recept voor pastasalade met sperziebonen, tomaat, augurk en worst! Als je het wil proeven? Maak het dan snel zelf!


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 3 

    • 250 gr fusilli pasta
    • 300 gr gebroken sperziebonen
    • 500 gr cherrytomaatjes
    • 300 gr zoetzure augurken
    • 200 gr rundercervelaat (worst, Stegeman)
    • 4 eetlepels mayonaise
    • 1 eetlepel grove mosterd
    • 15 gr verse basilicum

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de laatste 3 min. de gebroken sperziebonen mee. Doe in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.
    2. Halveer ondertussen de tomaten en snijd de augurken in stukjes. Verwijder het vel van de worst. Snijd de worst in de lengte in vieren en vervolgens in stukken van 1/2 cm.
    3. Meng de mayonaise, de mosterd en 2 eetlepels vocht uit het potje augurken tot een dressing. Snijd de blaadjes van de basilicum en voeg de helft toe.
    4. Doe de pasta, sperziebonen, tomaat, augurk, rundercervelaat en dressing in een schaal en schep door elkaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Garneer met de rest van de basilicum.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    van
    0

    Echt heerlijk!!!  -  07 feb 2017

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren