Overnight oats met pindakaas, walnoten en cranberry's

    (1)
    1 dag 35 minuten

    Havermout wordt gemengd met pindakaas, honing, yoghurt en melk, bestrooid met walnoten en cranberry's en dan een nacht in de koelkast gezet voor een makkelijk ontbijt!


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 710 ml melk
    • 200 gr havermout
    • 200 gr Griekse yoghurt
    • 80 ml honing
    • 85 gr pindakaas
    • 35 gr gemalen lijnzaad
    • 1 eetlepels vanille extract
    • 1 theelepel zout
    • 150 gr gedroogde cranberry's
    • 150 gr gehakte walnoten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 35min  ›  Extra tijd: 1dag  ›  Klaar in:1dag35min 

    1. Meng melk, havermout, yoghurt, honing, pindakaas, lijnzaad, vanille en zout in een kom van een stand mixer. Mix 30 minuten op de laagste stand, tot de havermout zacht is.
    2. Schenk het mengsel in 10 potten van elk 250 ml. Bestrooi elk met 2 eetlepels cranberry's en 2 eetlepels walnoten. Zet 1 tot maximaal 10 dagen in de koelkast.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren