Venkel-koolsalade

    (2)

    Triple sec likeur geeft een lichte sinaasappelsmaak aan deze kleurrijke koolsalade gemaakt met rode en witte kool, dungesneden venkel en pijnboompitten.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 20 

    • 120 ml appelciderazijn
    • 135 ml triple sec likeur
    • 1 theelepel zout
    • 275 gr fijngesneden witte kool
    • 150 gr fijngesneden rode kool
    • 175 gr dun gesneden venkelknol
    • 1 ui, dun gesneden
    • 75 gr pijnboompitten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 25min  ›  Extra tijd: 30min  ›  Klaar in:55min 

    1. Klop appelciderazijn, triple sec en zout samen met een garde in een slakom tot het zout is opgelost. Meng de witte kool, rode kool, venkel en ui erdoor. Zet minstens 30 minuten in de koelkast. Bestrooi met pijnboompitten en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren