Pasta met ricotta en tomaat

    (2)

    Dit gerecht is klaar in minder dan een half uur en is makkelijk om te maken. Iedereen is er dol op bij ons in huis!


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 5 

    • 1 pak spaghetti
    • 2 eetlepels olie
    • 1 ui, fijngesneden
    • 200 gr ricotta
    • 300 gr cherrytomaten
    • 1/2 theelepel kurkuma
    • 2 eetlepels verse basilicum
    • zout en peper naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 25min  ›  Klaar in:25min 

    1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
    2. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de ui glazig. Voeg de tomaten toe en bak mee. ALs de tomaten beginnen te rimpelen, voeg je de ricotta toe. Breng op smaak met kurkuma en zout en peper. Schep in een grote serveerschaal.
    3. Voeg de uitgelekte, gekookte pasta toe, roer de basilicum erdoor en serveer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren