Boerenkool taboulé salade

    (4)

    Couscous wordt gemengd met boerenkool, tomaten, champignons, citroen, olijfolie en zuurkruid voor een heerlijke taboulé salade.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 240 ml kokend water
    • 160 ml citroensap
    • 120 ml olijfolie
    • 475 gr volkoren couscous
    • 140 gr fijngesneden boerenkool
    • 2 kleine tomaten, fijngehakt
    • 3 kleine champignons, gesneden
    • 1/2 theelepel zuurkruid (sumak poeder), optioneel
    • zout naar smaak

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Extra tijd: 35min  ›  Klaar in:50min 

    1. Schenk water, citroensap en olijfolie over de couscous in een kom; dek af met plastic folie en laat staan tot het vocht is geabsorbeerd en de couscous gaar is, in ongeveer 5 minuten.
    2. Meng boerenkool, tomaten, champignons, zuurkruid en zout door het couscousmengsel; zet in de koelkast tot het koud is, ongeveer 30 minuten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (4)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren