Fruit bruschetta

    (2)

    Volkoren baguette belegd met verse bessen en een romige zoete kaasspread: een perfect hapje voor zomerse feestjes! Bekijk ook de video van dit recept.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Opbrengst: 15 tot 20 plakjes

    • 1 volkoren baguette
    • 300 gr yoghurtkaas
    • 1 blikje mandarijntjes, uitgelekt en sap bewaard
    • 60 gr verse frambozen
    • 60 gr verse blauwe bessen
    • 60 gr verse aardbeien, schoongemaakt en gesneden
    • takje munt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 25min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:30min 

    1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bedek een bakplaat met bakpapier.
    2. Snij de baguette diagonaal in plakjes van ongeveer 2 cm dik. Leg ze op de bakplaat.
    3. Rooster de baguette in de oven, 4-7 minuten, tot ze goudbruin zijn.
    4. Meng ondertussen de yoghurtkaas met 4 eetlepels mandarijnensap. Mix goed door.
    5. Leg de sneetjes baguette op een serveerschaal. Besmeer ze met het yoghurtkaasmengsel en beleg met mandarijn, frambozen, bessen en aardbeien. Garneer met een blaadje munt en serveer!

    Yoghurtkaas

    Maak yoghurtkaas zelf, met dit eenvoudige recept of gebruik zachte geitenkaas of roomkaas!

    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (2)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 7 collecties