Gebakken spinazie met knoflook

    (162)

    Van alle recepten die ik gebruik, is dit een van mijn favoriete manieren om spinazie te eten. Het is eenvoudig, je hebt slechts een paar ingrediënten nodig en het is makkelijk en snel om te maken.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 4 tablespoons olie
    • 55 gr boter
    • 550 gr verse spinazieblaadjes
    • 8 teentjes knoflook, heel dun gesneden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Smelt de boter met de olie in een grote pan op medium vuur tot de belletjes verdwenen zijn. Voeg de knoflook toe; roerbak 2 minuten tot het net bruin begint te worden. Voeg de spinazie toe en roerbak 5 minuten, tot de blaadjes donkergroen zijn en ongeveer 1/4 van hun oorspronkelijke volume hebben.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (162)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties

    Meer collecties