Chocoladekoekjes met havermout en pindakaas (zonder te bakken)

    (333)

    Een volwassene kan het mengsel van havermout, pindakaas, cacaopoeder en melk bereiden en zodra het koud is kunnen kinderen ze decoreren!


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 400 gr suiker
    • 120 gr boter
    • 120 ml melk
    • 30 gr cacaopoeder
    • 175 gr pindakaas
    • 250 gr havermout
    • 75 gr gehakte pinda's (optioneel)
    • 2 theelepels vanille extract

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Leg een vel bakpapier of folie op een bakplaat. Meng suiker, boter, melk en cacaopoeder in een pannetje.
    2. Verwarm op medium vuur, onder voortdurend roeren, tot het mengsel aan de kook komt.
    3. Haal van het vuur, laat 1 minuut afkoelen.
    4. Voeg pindakaas toe, roer door. Voeg havermout, pinda's en vanille toe; roer goed door. Schep volle theelepels van het mengsel in hoopjes op het papier. Laat helemaal afkoelen. Bewaar op een koele, droge plek.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (333)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren