Mediterrane runderstoofpot uit de slowcooker

    (8)
    7 uur 28 minuten

    Blokjes rundvlees worden gestoofd in een slowcooker met runderbouillon en passata, met artisjok, olijven en kruiden.


    5 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 1 eetlepel olie
    • 900 gr rundvlees, in blokjes
    • 400 gr artisjokken op water, uitgelekt en gehalveerd
    • 1 ui, fijngesneden
    • 4 teentjes knoflook, fijngesneden
    • 1 liter runderbouillon
    • 400 gr tomaten passata
    • 1 (400 gr) blikje tomatenblokjes
    • 75 gr olijven zonder pit, grof gehakt (optioneel)
    • 1 theelepel gedroogde oregano
    • 1 theelepel gedroogde peterselie
    • 1 theelepel gedroogde basilicum
    • ½ theelepel gemalen komijn
    • 1 laurierblad

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 7uur8min  ›  Klaar in:7uur28min 

    1. Verhit olie in een grote pan op middelhoog vuur. Braad het rundvlees rondom bruin aan, ongeveer 2 minuten per kant.
    2. Doe het rundvlees in de slowcooker. Voeg artisjok, ui en knoflook toe. Schenk de runderbouillion, passata en tomatenblokjes erbij. Roer de olijven, oregano, peterselie, basilicum, komijn en laurierblad erdoor.
    3. Laat op de lage stand koken, ongeveer 7 uur.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (8)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren