Vegan pasta met avocado

    Dit vegan pastagerecht wordt gemaakt met volkoren penne pasta, knoflook, verse munt en bieslook, taugé en avocado.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 225 gr volkoren penne
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 limoen, schil geraspt en uitgeperst
    • 2 eetlepels fijngehakte verse munt
    • 2 eetlepels fijngehakte bieslook
    • 2 teentjes knoflook, uitgeperst
    • 1 eetlepel edelgistvlokken (optioneel)
    • zout en versgemalen zwarte peper, naar smaak
    • 75 gr taugé
    • 1 avocado, in plakjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:30min 

    1. Breng een grote pan met licht gezouten water aan de kook; voeg de pasta toe en kook in ongeveer 10 minuten al dente gaar. Giet af en doe terug in de pan.
    2. Klop met een garde olijfolie, limoensap en -rasp, munt, bieslook, knoflook, edelgist, zout en peper samen in een kom; schenk over de hete pasta; voeg taugé toe. Roer door.
    3. Serveer met de avocado plakjes er bovenop en meer versgemalen zwarte peper.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren