Groentesoep met tomatenpesto

    (17)

    Zongedroogde tomatenpesto geeft een heerlijke smaak aan deze eenvoudige aardappel, wortel en courgette soep. Serveer als een grove soep, of pureer in een keukenmachine als je meer van gladde soep houdt.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1,5 liter water
    • 6 kleine groentebouillonblokjes (6 gr per stuk)
    • 2 middelgrote aardappels, in blokjes
    • 2 wortels, in blokjes
    • 1 middelgrote ui, gehakt
    • 1 grote courgette, in blokjes
    • 2 eetlepels zongedroogde tomatenpesto

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 45min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Breng het water aan de kook in een grote pan. Los de bouillonblokjes op in het kokende water. Doe de aardappels, wortels, ui en courgette in de pan; kook 10 minuten.
    2. Zet het vuur laag en roer de zongedroogde tomatenpesto erdoor. Laat 35 minuten zachtjes sudderen, tot de aardappels helemaal gaar zijn.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (17)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren