Appels uit het Kampvuur

    (42)

    Een eenvoudig recept voor een lange zomeravond, en leuk om te doen! Naar wens met slagroom of ijs serveren.


    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 1 Granny Smith appel, geboord
    • 1 eetlepel bruine basterdsuiker
    • 1/4 theelepel kaneelpoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:12min 

    1. Het uitgeboorde deel van de appel vullen met basterdsuiker en kaneel. Appel in een flink stuk aluminiumfolie wikkelen en een deel van het folie tot een handgreep vormen.
    2. De appel 5-10 minuten in kooltjes van kampvuur of barbecue laten garen tot hij zacht is. Uit het vuur halen en uitpakken. Pas op de hete suiker.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (42)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren