Glutenvrije pasta met spinazie

    Dit recept is erg lekker en glutenvrij. Glutenvrije pasta wordt gemengd met spinazie, Boursin, kip en pijnboompitten.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 2 

    • 350 gr spinazie a la crème
    • 50 gr Boursin
    • 250 gr glutenvrije fusilli
    • Handvol pijnboompitjes
    • 250 gr gare (of gerookte) kip, in blokjes, of kipreepjes

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 8min  ›  Klaar in:18min 

    1. Maak de spinazie warm volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer de Boursin erdoor, zodat het smelt.
    2. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
    3. Meng de gare kipblokjes en pijnboompitjes door de spinazie en schep alles door de pasta in 1 grote pan. Smullen maar!

    Tip

    Als je niet van pijnboompitjes houd kun je die er gewoon uit laten.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren