Rabarber-ananas jam

    (31)

    Meng verse rabarber met ananas uit blik met suiker en aardbeien jelly voor een heerlijke jam die je het hele jaar rond kunt eten!


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 56 

    • 1,2 kilo verse rabarber, in stukjes
    • 550 gr ananasstukjes, niet uitgelekt, fijngesneden
    • 400 gr suiker
    • 1 zakje (170 gr) aardbeien jelly (mix voor gelatinepudding)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Doe rabarber, ananas en suiker in een grote pan. Breng aan de kook en laat 20 minuten zachtjes koken, onder af en toe roeren, tot de rabarber zacht is, ongeveer 20 minuten. Haal van het vuur, voeg de jellypoeder toe en roer door tot het goed gemengd is. Schep in glazen potten of plastic bakjes en zet in de koelkast of vriezer.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (31)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren