Fusilli met verse kruiden en doperwten

    SydCarter

    Fusilli met verse kruiden en doperwten

    Fusilli met verse kruiden en doperwten

    (0)
    30min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Een handvol verse kruiden, wat Parmezaanse kaas en gemalen amandelen en verse doperwten worden gemengd met pasta voor een snel en makkelijk, heerlijk vegetarisch gerecht!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 450 gr fusilli pasta
    • 1 teentje knoflook
    • 1 handvol verse kruiden (bijv. peterselie, salie, oregano)
    • 100 gr Parmezaanse kaas, in blokjes
    • 50 gr amandelen
    • 50 ml olijfolie
    • 250 gr verse of diepvries doperwten

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. Breng een grote pan met licht gezouten water aan de kook op hoog vuur. Voeg de pasta toe en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente gaar.
    2. Doe ondertussen de knoflook in een keukenmachine en pureer tot het fijn is. Voeg kruiden toe en pulseer. Schep in een kleine kom en zet opzij.
    3. Voeg nu de Parmezaanse kaas en noten toe aan de keukenmachine (je hoeft het niet om te spoelen) en maal fijn in minder dan een minuut. Het moet kruimelig worden, geen pasta.
    4. Giet de pasta af, doe weer terug in de pan en zet op het vuur. Voeg olijfolie toe en meng de kruiden erdoor. Roer 1 minuut. Voeg doperwten toe en meng goed door. Haal van het vuur en roer het kaas-notenmengsel erdoor. Dek af en zet een paar minuten opzij zodat de erwten warm worden. Serveer.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren