M&M cookies

    Deze koekjes zijn zeer gemakkelijk te maken en perfect voor een leuke gelegenheid. Je kan de M&Ms ook vervangen door nootjes, chocolade chips en nog zoveel meer.

    MakeebaFordjour

    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 130 gr bloem
    • 125 gr kristalsuiker of basterdsuiker
    • 1 theelepel bakpoeder
    • 1 snufje zout
    • 90 gr gesmolten boter
    • 1 ei
    • 1 theelepel cacaopoeder
    • M&M's

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:35min 

    1. Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
    2. Meng bloem, suiker, bakpoeder en snufje zout in een bak en roer door elkaar.
    3. Voeg vervolgens de gesmolten boter, een ei en de cacao toe en kneed hier het deeg van.
    4. Scheid de groene, rode en bruine M&M's van de rest.
    5. Voeg een handje M&M's toe aan het deeg en maak bolletjes van het deeg. Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en druk de bolletjes wat platter.
    6. Bak de koekjes in ongeveer 15 minuten goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven. Haal ze uit de oven en laat 10 minuten afkoelen.

    Tip

    - Zorg ervoor dat de koekjes ver genoeg van elkaar liggen, de eerste keer dat ik dit maakte leek dit op een grote sinterklaaskoek omdat al de koekjes aan elkaar vast zaten!
    - Als je ze 15 min in de oven hebt gezet en voelt, zijn de koekjes nog zacht en zou je denken dat ze er nog langer in moeten, maar de bedoeling is is dat je ze nog 10 minuutjes laat afkoelen en dan zul je zien dat ze hard zullen zijn!

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren