Wrap met gerookte kip, roomkaas en ras el hanout

    Wrap met gerookte kip, ras el hanout kruiden en roomkaas met gemberstukjes of ananas. In plakjes als aperitief hapje erg lekker, goed te combineren met andere wrap plakjes, bijvoorbeeld gevuld met kruidenroomkaas en gerookte zalm.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Opbrengst: 12 hapjes

    • 1 pakje roomkaas met stukjes ananas of met gemberstukjes naar smaak
    • 1 grote tortilla (kant en klaar te verkrijgen)
    • 1 gerookte kipfilet
    • 2 theelepels Ras el Hanout kruiden

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Tortila besmeren met de roomkaas.
    2. Gerookte kip met scherp mes in dunne plakjes snijden.
    3. Plakjes kip op de wrap met kaas leggen en bestrooien met de Ras el Hanout kruiden.
    4. Wrap stevig oprollen en in versfolie leggen, 1-2 uur koud laten worden in de koelkast en voor opdienen in plakjes van 1 cm snijden.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties