Melanzane al funghetto di Pasquale

    Bijgerecht of broodbeleg van aubergine.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 1 

    • 2 tenen knoflook
    • 2 dl olijfolie
    • 150 gr aubergine
    • 3 eetlepels gehakte peterselie
    • 1 eetlepel oregano
    • Grof zeezout
    • Zwarte vers gemalen peper

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Knoflook fijn snijden en licht bakken in olijfolie.
    2. Aubergine in kleine blokjes snijden en toevoegen.
    3. Peterselie toevoegen.
    4. Alles omscheppen totdat de olie zich goed gemengd heeft in de aubergine.
    5. Deksel op de pan en in ongeveer 10 minuten zacht laten worden.
    6. Daarna opbakken zonder deksel en oregano, zout en peper naar smaak toevoegen.
    7. Af laten koelen en olie uit laten lekken in een vergiet.
    8. Opdienen als bijgerecht of koud voor op het brood.

    Tip

    Ik vind dit recept koud het lekkerste op het brood.

    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 2 collecties