Aardappelpannenkoeken met maïs

    Aardappelpannenkoeken met maïs

    (35)
    17keer bewaard
    20min


    36 personen hebben dit gemaakt

    Een perfecte, razendsnelle manier om van een restje puree een heerlijke maaltijd te maken.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 425 gr (restant) aardappelpuree (bereid met melk en boter)
    • 4 eetlepels bloem
    • 75 gr maïskorrels
    • 1 ei, losgeklopt
    • 3 eetlepels ui, fijngesneden
    • 1 theelepel verse peterselie, fijngesneden
    • 1/2 theelepel zout
    • 1/2 theelepel knoflook, fijngesneden
    • 1/8 theelepel peper
    • 3 eetlepels plantaardige olie, apart te verwerken

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. BEHALVE de olie alle ingrediënten in een grote kom vermengen. In een grote koekenpan 1 eetlepel olie verhitten en ong. 4 eetlepels beslag per pannenkoek toevoegen. In 1-2 minuten per kant goudbruin bakken. Procedure herhalen voor resterende beslag en olie.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (35)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    0

    Lekker Carolyn Wilson ik maak altijd teveel aardappel puree en nu kan ik daar wat mee  -  18 mrt 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren