Aardappelpannenkoeken met maïs

    Aardappelpannenkoeken met maïs

    17keer bewaard
    20min


    36 personen hebben dit gemaakt

    Een perfecte, razendsnelle manier om van een restje puree een heerlijke maaltijd te maken.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 425 gr (restant) aardappelpuree (bereid met melk en boter)
    • 4 eetlepels bloem
    • 75 gr maïskorrels
    • 1 ei, losgeklopt
    • 3 eetlepels ui, fijngesneden
    • 1 theelepel verse peterselie, fijngesneden
    • 1/2 theelepel zout
    • 1/2 theelepel knoflook, fijngesneden
    • 1/8 theelepel peper
    • 3 eetlepels plantaardige olie, apart te verwerken

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 

    1. BEHALVE de olie alle ingrediënten in een grote kom vermengen. In een grote koekenpan 1 eetlepel olie verhitten en ong. 4 eetlepels beslag per pannenkoek toevoegen. In 1-2 minuten per kant goudbruin bakken. Procedure herhalen voor resterende beslag en olie.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    0

    Lekker Carolyn Wilson ik maak altijd teveel aardappel puree en nu kan ik daar wat mee - 18 mrt 2016

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren