Quiche met prei, paprika en ham

    Deze quiche is ideaal en lekker om te eten zonder schuldgevoelens. 1/4 quiche is ongeveer 550 kcal. Is binnen het uur klaar !!

    AmberVansimpsen

    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten

    • 1 vel kant en klaar bladerdeeg (250g)
    • 0.5 paprika
    • 1 stengel prei
    • 2 kleine uien
    • 200g hamreepjes
    • 4 eieren
    • 200ml soja cuisine light
    • 150g geraspt light kaas
    • 1 eetlepel alpro light bakken en braden
    • zout
    • peper
    • nootmuskaat

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze

    1. Verwarm de over voor op 180°C.
    2. Ontrol het bladerdeeg en bekleed er een bakvorm mee van 25cm. Prik een aantal gaatjes in de bodem met een vork.
    3. Pel en snipper de ui fijn. Spoel de prei en snij in reepjes. Snij de paprika fijn. Verhit een eetlepel vetstof in de pan en fruit de ui prei en paprika. Voeg de hamreepjes toe en laat afkoelen.
    4. Kluts de eieren los met de light room. Voeg de kaas toe en breng op smaak met een snuifje nootmuskaat, peper en zout.
    5. Verdeel de groentenmengeling met ham over de bodem. Schenk het eiermengsel erover en schuif de quiche 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven tot de bodem mooi lichtbruin is en de vulling gestold is. Laat afkoelen op een rooster en ontvorm.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren