Monchou taart met kersen

    (1)
    2 uur 20 minuten

    Deze supermakkelijke en overheerlijke taart is een reden om alle onbelangrijke dingen ook te vieren. Je eet er standaard te veel van, maar ach.....

    RenateWit

    Noord-Holland, Nederland
    3 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 taart

    • 1 pakje roomboter
    • 1 pakje biscuit
    • 150 gram witte basterdsuiker
    • 250 ml slagroom
    • 1 pakje mon chou
    • 1 pakje klopvast
    • 1 blik kersenvlaaivulling. Of vers fruit naar keuze
    • 1 springvorm

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Extra tijd: 2uur in de koelkast  ›  Klaar in:2uur20min 

    1. Smelt de boter op heel laag vuur
    2. Maak de theebiscuit fijn in de keukenmachine en roer de gesmolten boter er door met een lepel
    3. Doe het biscuit mengsel in een ingevette springvorm en druk zachtjes aan met de achterkant van de lepel. Zet het in de koelkast.
    4. Meng de monchou met de basterdsuiker voeg de slagroom en klopvast toe en meng dit met de mixer tot er geen klontjes meer zijn en dat het een 'stevig' geheel is.
    5. Verdeel het mengsel over de koekbodem en laat het minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
    6. Voor het serveren verdeel je het blikje kersen vanuit het midden op de taart. En smullen maar!!

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)