Kip met 'verse' rode pesto wraps

    Snel klaar en toch oh zo'n volwaardig heerlijk hapje! Ik heb het voor oudjaar klaar gemaakt als aperitief. Het viel bij iedereen zo goed in de smaak dat ik hem op heb genomen in mijn lijst van lekkernijen. In dit recept gebruik ik pesto uit de vers afdeling van de AH, een goed alternatief als je de pesto niet zelf maakt. Gebruik geen pesto rosso uit een glazen potje! Foto is niet de mooiste, maar geloof me, echt een must try! Wraps links op de foto, naast gehaktballetjes al a stoofvlees en daarnaast de in sous vide gegaarde aardappel/knolselder/krokante bloedworst hapjes. Ook deze waren overheerlijk.

    Dave-van-E.

    Gelderland, Nederland
    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten

    • 2 wraps (groot)
    • 1 bakje Pesto rosso van de versafdeling
    • 10 cherry/romaatjes van goede kwaliteit!
    • 1 pakje kippendijen flakes (marokaans gekruid) AH
    • 1/2 zakje rucola veldsla melange

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze

    1. Verdeel het bakje pesto over beide wraps
    2. Verdeel de kippendijen flakes over beide wraps
    3. Strooi er wat van de sla melange over
    4. Halveer de tomaatjes en leg deze in een rij naast elkaar in het midden van de wrap
    5. Rol de wraps zo stevig mogelijk op
    6. Prik om de 2,5cm a 3 cm een bamboo prikker (deze zijn steviger dan een cocktailprikker)
    7. Snij met een scherp mes tussen de Bamboo prikkers in.
    8. Klaar en Genieten maar!

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)