Pasta

    Tip: als je de pasta gemaakt hebt dan is het handig om wat olijfolie er door heen te mengen, dan plakt het niet aan elkaar


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten

    • 2 eieren
    • 200 gram pasta bloem
    • Olijfolie
    • Zout
    • Pastamachine

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze

    1. Doe de eieren , iets zout en een scheutje olijfolie bij de pasta bloem. Meng dit 10 min. Dat kan met de hand of met een keukenmachine
    2. Het deeg is goed als het elastisch aan voelt, laat het reizen in een kleine kom met daarop een iets vochtige theedoek voor 30 min
    3. Rol het deeg uit in een plak en haal het door de grootste opening van de pastamachine, herhaal dit 2 keer. Dan een stand kleiner, iedere stand van de machine herhaal je 2 keer. Tot dat het deeg goed dun is.
    4. Nu haal je de lap door het gedeelte om spaghetti / tangiatella mee te maken, als alles los van elkaar is kan je het 2 tot 3 min koken in water met zout. Als het gaar is roer je er wat olijfolie door heen en klaar!

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)