baggertoetje van de moeders

    het is een recept uit mijn moeders studententijd het ziet er uit als kots maar dat is het niet .


    2 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten

    • 5 handjes rozijnen
    • 20 eetlepels suiker
    • 3 kanzi appels
    • kaneel(hoeveel moet je zelf kiezen)
    • 3 pakken yoghurt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze

    1. voorbereiding:5 min. schil de appels en snij ze in kleine stukjes en doe deze vervolgens in de kaneel maak de rozijnen nat in een kommetje en doe er 5 scheppen suiker overheen en roer dit.
    2. bereiding 15 min. doe 3 scheppen suiker in de pan en doe hier een pak yoghurt overheen en doe er vervolgens wat appels en rozijnen overheen met 2 scheutjes kaneel.
    3. doe er yoghurt overheen en doe er de rest van de rozijnen overheen met en doe er 5 scheppen suiker overheen
    4. herhaal stap 2 zonder de rozijnen en doe er de rest van de suiker overheen.
    5. doe er ongeveer 10 scheutjes kaneel overheen en roer.
    6. doe dit in een koelkast voor 2 uur.
    7. totale tijd 2 uur en 30 min

    Tip

    doe er nog wat kaneel overheen voor de presentatie.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)