polenta

    mijn zoon bracht polenta met castelmagno fromaggio mee uit de Italiaanse alpen.

    rosedunn1

    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten

    • 500gr grove maisgries
    • bouillon glutenvrij en zoutarm
    • bos wilde spinazie
    • knoflook frisbolletje
    • castelmagno fromaggio

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze

    1. voeg de mais toe aan kokende bouillon en blijf goed roeren er mogen geen klontjes in komen
    2. maak in de wok olie warm en het teentje knoflook
    3. voeg grof gesneden spinazie toe en kort verhitten
    4. roer dit door de polenta en spreid dit uit op bakblik of plank ongeveer 3 cm dik
    5. laat afkoelen en snijd in blokken deze blokken gelijk eten of later in een grillpan bakken
    6. ik heb de kaas aan tafel op de gegrilde polenta laten doen.

    Tip

    als de kaas wat ingedroogd is kun je hem met een beetje melk weer zacht maken

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)