Asperges en geitenkaas-quesadillas

    Asperges en geitenkaas-quesadillas

    8keer bewaard
    25min


    100 personen hebben dit gemaakt

    Makkelijke en elegante quesadillas gemaakt met verse asperges en zachte geitenkaas. Perfect voor een eenvoudige gezinsmaaltijd en hip genoeg voor gasten. Verrukkelijk!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 eetlepels extra vierge olijfolie
    • 250g verse asperges, in kwarten
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 2 bloemtortilla's
    • 100g smeerbare geitenkaas
    • handje verse fijngehakte koriander
    • verse koriander takjes om mee te garneren

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 

    1. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan op midden-laag vuur, en bak de asperges, onder af en toe roeren, tot ze zacht en lichtbruin zijn. Bestrooi met zout en peper en haal van het vuur.
    2. Besmeer 1 kant van elke tortilla met de helft van de geitenkaas. Verdeel de asperges en de koriander over elke tortilla en vouw de tortilla dubbel om quesadillas te vormen. Bestrijk de buitenkanten met de resterende olie.
    3. Leg de quesadillas in een koekenpan op midden-laag vuur, bak ze 3 minuten aan elke kant tot ze lichtbruin zijn. Snij door de helft en garneer met de koriander takjes om te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren