Bananenboter glazuur

    (134)
    10 minuten

    Deze verrukkelijke glazuur is perfect op een bananencake of muffins, of zelfs op een pindakaas-cakeje.


    126 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 60g boter, zacht gemaakt
    • 125g gepureerde bananen
    • 1/2 theelepel citroensap
    • 1/2 theelepel vanille-extract
    • 400 tot 500g poedersuiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Extra tijd: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Roer de boter, banaan, citroensap en vanille tot een romig geheel. Roer langzaam de poedersuiker erdoor, en voeg meer toe indien nodig, om een mooie luchtige, smeerbare glazuur te maken.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (134)

    Beoordelingen in het Nederlands (2)

    4

    Ziet er lekker uit! Stijft deze glazuur volledig op, wordt hij hard? Ik zou er kindercaketjes mee willen versieren, maar dan moet hij voldoende stevig zijn.  -  10 jun 2014

    van
    3

    Ik zal het zeker proberen dank je!  -  29 dec 2013

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 4 collecties