Boerenkoolsoep met Italiaanse worst

    Boerenkoolsoep met Italiaanse worst

    Voeg toe aan favorieten!
    30min


    20 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijke soep op basis van worst en boerenkool in een rijke tomatensaus met cannellibonen!

    Ingrediënten
    Porties: 14 

    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 kg Italiaanse worst, vel verwijderd en in stukjes
    • 2 liter kippenbouillon
    • 2 blikjes (400 gr) cannellibonen, afgespoeld en uitgelekt
    • 1 stronk boerenkool, fijngesneden
    • 425 ml (tomatensaus) passata

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. In een stoofpan op middelhoog vuur de olie verhitten en daarin de worst in 5-10 minuten gelijkmatig bruin bakken. Kippenbouillon, bonen, boerenkool en passata toevoegen en 15-20 minuten laten sudderen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren