Boerenkoolsoep met Italiaanse worst

    (25)

    Een heerlijke soep op basis van worst en boerenkool in een rijke tomatensaus met cannellibonen!


    20 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 14 

    • 1 eetlepel olijfolie
    • 1 kg Italiaanse worst, vel verwijderd en in stukjes
    • 2 liter kippenbouillon
    • 2 blikjes (400 gr) cannellibonen, afgespoeld en uitgelekt
    • 1 stronk boerenkool, fijngesneden
    • 425 ml (tomatensaus) passata

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 20min  ›  Klaar in:30min 

    1. In een stoofpan op middelhoog vuur de olie verhitten en daarin de worst in 5-10 minuten gelijkmatig bruin bakken. Kippenbouillon, bonen, boerenkool en passata toevoegen en 15-20 minuten laten sudderen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (25)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren