Bosbessen wodka martini

    Bosbessen wodka martini

    5keer bewaard
    14dagen


    43 personen hebben dit gemaakt

    Deze bosbessenmartini's zijn op elk feestje een groot succes! Eenvoudig te maken, maar het geheim is de zelfgemaakte bosbessenwodka die 2 weken nodig heeft om goed in te trekken. Daarna is hij heerlijk zacht en fruitig met een scheut limoensap!

    Ingrediënten
    Porties: 10 

    • 1 liter wodka
    • 1 bakje bosbessen, afgespoeld en gedroogd
    • 250 ml frambozenlikeur
    • het sap van 1 limoen
    • 1 limoenschil ter garnering

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Extra tijd: 13dagen24uur50min  ›  Klaar in:14dagen 

    1. Voor de frambozenwodka: ong. 1/3 van de fles wodka in een karaf schenken en apart zetten. Trek de bosbessen met een korte beweging los en doe ze in de wodkafles. Vul de wodkafles tot net onder de hals met de apart gezette wodka. Voldoende bosbessenlikeur toevoegen om de fles te vullen. 2 weken op een donkere plek laten staan.
    2. Om de martini's te maken: een cocktailshaker gevuld met ijs 2 delen bosbessenwodka, 1 deel bosbessenlikeur en een scheutje limoensap schenken. Schud flink en schenk(zonder ijs) in een glas. Garneren met een schijfje limoen.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren