Brandewijn roomkaas glazuur

    Brandewijn roomkaas glazuur

    5keer bewaard
    10min


    57 personen hebben dit gemaakt

    Brandewijn is een welkome verschijning in deze basis roomkaas glazuur. Perfect voor heel veel cakes, vooral wortel, appel en banaan.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 100 gr boter, op kamertemperatuur
    • 200g roomkaas, zacht gemaakt
    • 500 tot 600g poedersuiker
    • 5 eetlepels eersteklas brandewijn

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Extra tijd: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Klop de zachte boter en roomkaas tot een glad geheel op. Voeg 500g poedersuiker en de brandewijn toe. Klop dit romig op. Voeg de resterende poedersuiker toe als een dikkere consistentie gewenst is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren