Beoordelingen & opmerkingen (15)

Chocolade browniekoekjes

Deze sponzige chocoladelekkernij is de beste combinatie van brownies en koekjes! Bovendien worden ze zonder melkproducten bereid. Bekijk ook de video van dit recept!
Beoordelingen (15)


15 dec 2009
Beoordeeld door: koekje
Ontzettend lekker en ze zien er ook nog eens leuk uit, dus ook een goed idee om een aantal in een trommeltje weg te geven als persoonlijk, origineel kado!
 
26 dec 2012
Beoordeeld door: Ties-Davinia
Ik gebruik alleen twee eieren ipv vier waardoor de koekjes wat steviger worden en een betere bite hebben! Maar verder zijn het super lekkere koekjes
 
25 feb 2012
Beoordeeld door: Sjoerd
Erg lekker en makkelijk. In een woord super!
 
17 apr 2015
Beoordeeld door: Hollander
Het is een super lekkere koekjes recept. Het enige waar je even goed rekening mee moet houden is dat je het 4 uur van te voren moet maken (het beslag). Een tip voor het maken van de koekjes: Mocht het beslag te veel kleven, dan met een grote lepel een deel van het beslag eruit halen. Van te voren even de lepel door de poedersuiker heen halen en dan gaat het deeg gemakkelijk van de lepel af. Als het deeg op de lepel is, dan in een bakje doen met poedersuiker en je deeg blijft niet kleven aan je handen. Het maken van grote koeken is nog makkelijker, sneller en super lekker.
 
15 apr 2017
Beoordeeld door: MrZebra
Superlekker en je kan er mee scoren bij collega's en familie. Alleen ben je wel even bezig met het maken van de balletjes.
 
06 feb 2017
Beoordeeld door: BirgitVanStaey
Ik heb dit vandaag properen te maken. Maar de baktijd was volgens mij veel te kort en heb er 33 kunnen maken van het deeg. Ik heb ze dan ook allemaal op 1 bakplaat gelegd, maar hierdoor bleven ze allemaal aan elkaar plakken... ze worden tevens ook helemaal niet hard, thans heb ik ze er 4 minuten langer ingelaten (16min). De smaak zit daarentegen wel goed.
 
26 aug 2016
Beoordeeld door: FemdeBruin
lekker recept heb alleen de vanille weg gelaten aangezien ik daar niet tegen kan , maakt de koekjes er niet minder smakelijk op
 
01 jun 2016
Beoordeeld door: HansvanRijsewijk
Prima recept, ook,leuk met de kids te maken. En top om te zien. Weet niet waarom, maar bij mij werden ze erg snel groot. Waardoor het eerder koeien koeken werden lol.. Maar niet minder lekker. Vind ze wel erg zoet, dus een volgende keer ga ik minder suiker gebruiken denk ik.
 
02 mrt 2016
Beoordeeld door: Marèl
Erg leuk om te maken, ze zien er ook erg mooi uit. Hele familie is er dol op!
 
02 jan 2016
Beoordeeld door: RoelieRozendal
Wat een heerlijke koekjes! Iedere keer een succes. En zijn al een paar keer als Kerstcadeautje onder de boom terecht gekomen. Deze koekjes zijn blijvertjes. Roelie
 

Geschiedenis

Recent bekeken


Recent gezocht