Chocoladefudge die niet kan mislukken

    Chocoladefudge die niet kan mislukken

    (0)
    Voeg toe aan favorieten!
    1uur


    Maak dit als eerste!

    Dit fudge recept is rijkelijk romig en iedereen wil het graag hebben met kerst. Als je het maakt, zorg er dan voor dat het mengsel niet heter wordt dan 114 graden C, anders wordt het erg droog, alhoewel de smaak dan nog steeds goed is.

    Ingrediënten
    Porties: 30 

    • 175g poedersuiker
    • 5 eetlepels magere melk
    • 75g witte marshmallows, fijngehakt
    • 85g boter
    • 250g pure chocola, fijngehakt
    • 1/4 theelepel vanille-extract
    • 3 eetlepels cacaopoeder

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 15min  ›  Extra tijd: 30min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Vet een 20cm vierkante bakplaat in en zet apart.
    2. Meng in een zware steelpan op middelhoog vuur de poedersuiker, melk, marshmallows en boter. Meng goed en roer voortdurend tot de suiker-thermometer 114 graden C aangeeft.
    3. Haal van het vuur en voeg chocola, vanille en cacao toe. Roer snel door en schenk in de bakplaat. Laat in de koelkast afkoelen alvorens in vierkanten te snijden. Bewaar in een luchtdichte trommel in de koelkast.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren