Citroen-roomkaas glazuur

    (122)
    10 minuten

    Je proeft een lichte citroensmaak in deze romige, heerlijke glazuur. Garneer met rasp van een citroenschil, indien gewenst.


    121 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 32 

    • 125g roomkaas
    • 60g boter, zacht gemaakt
    • 150g poedersuiker
    • 2 eetlepels citroensap
    • 350g poedersuiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Mix de roomkaas en boter in een kom tot het goed gemengd is. Mix 150g poedersuiker en de citroensap erdoorheen.
    2. Roer geleidelijk de resterende poedersuiker erdoor tot het glazuur een smeerbare consistentie heeft. Smeer de glazuur op een afgekoelde cake, cakejes of muffins.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (122)

    Beoordelingen in het Nederlands (1)

    LinekeHazenberg
    0

    Er kan best wat minder suiker in en wat meer citroen maar ik hou van een frissere smaak. Verder erg lekker!  -  16 mrt 2014

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren