Digestive biscuit taartbodem

    • < />
    • < />
    • < />
    • < />
    • < />
    • < />
    • < />
    • < />

    Digestive biscuit taartbodem

    Digestive biscuit taartbodem

    (846)
    15min


    736 personen hebben dit gemaakt

    Gebruik deze veelzijdige bodem voor vlaaien, taarten en kwarktaarten. Ik vind het vleugje kaneel erg lekker hierin, maar je kunt het ook weglaten.

    Ingrediënten
    Porties: 8 

    • 125g fijngemalen digestive koekkruimels
    • 5 eetlepels suiker
    • 85g boter, gesmolten
    • 1/2 theelepel kaneel (optioneel)

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:15min 

    1. De oven voorverwarmen op 190°C/gasstand 5.
    2. Meng de koekkruimels, suiker, gesmolten boter en kaneel tot het goed gemixt is. Druk de mix in een taartvorm van 20 of 23 cm.
    3. Bak 7 minuten in een voorverwarmde oven. Laat afkoelen. Als het recept om een ongebakken bodem vraagt, zet dan 1 uur in de koelkast.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (846)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren