Duitse pannenkoeken

    (379)

    Hier was ik als kind dol op. We eten ze elke zondagochtend. Een heerlijk luchtig eiergerecht, serveren met honing, ahornsiroop of ingemaakt fruit.


    331 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 50g boter
    • 125 gr witte bloem
    • 250ml melk
    • 6 eieren, licht geklopt
    • 1/8 theelepel zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:45min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand 4. In een middelgrote ovenschaal de boter smelten.
    2. In een middelgrote kom bloem, melk, eieren en zout mengen. Het mengsel in de ingevette ovenschaal schenken.
    3. 30-40 minuten op het middelste niveau van de voorverwarmde oven bakken tot het gerecht goudbruin is.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (379)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 5 collecties