Duitse pannenkoeken

    Duitse pannenkoeken

    25keer bewaard
    45min


    330 personen hebben dit gemaakt

    Hier was ik als kind dol op. We eten ze elke zondagochtend. Een heerlijk luchtig eiergerecht, serveren met honing, ahornsiroop of ingemaakt fruit.

    Ingrediënten
    Porties: 6 

    • 50g boter
    • 125 gr witte bloem
    • 250ml melk
    • 6 eieren, licht geklopt
    • 1/8 theelepel zout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 35min  ›  Klaar in:45min 

    1. De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand 4. In een middelgrote ovenschaal de boter smelten.
    2. In een middelgrote kom bloem, melk, eieren en zout mengen. Het mengsel in de ingevette ovenschaal schenken.
    3. 30-40 minuten op het middelste niveau van de voorverwarmde oven bakken tot het gerecht goudbruin is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren