Asperges met Amandel en Parmezaanse Kaas

    Asperges met Amandel en Parmezaanse Kaas

    22keer bewaard
    12min


    7 personen hebben dit gemaakt

    Dit simpele recept maakt van doodgewone asperges een bijgerecht waar iedereen dol op is!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 eetlepels boter
    • 500 gr asperges, schoongemaakt
    • 30 gr amandelschilfers
    • 5 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 2min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:12min 

    1. In een grote koekenpan op een matig hoog vuur de boter smelten en daarin de asperges onder voortdurend roeren 3 minuten aanbraden. Amandel en Parmezaanse kaas toevoegen en gedurende 3-5 minuten al roerend verder bakken tot de kaas lichtbruin is.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (1)

    tiatitia
    van
    2

    Eenvoudig, maar een heerlijke combi! - 13 mei 2010

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren