Asperges met Balsamico-Botersaus

    Asperges met Balsamico-Botersaus

    11keer bewaard
    22min


    12 personen hebben dit gemaakt

    Een heerlijk eenvoudig bijgerecht. Verse asperges worden gaar gebakken en afgemaakt met een combinatie van boter, ketjap en balsamico.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 1 bosje verse asperges, schoongemaakt
    • 1-2 theelepels olijfolie
    • zout en peper naar smaak
    • 30 gr boter
    • 1 eetlepel ketjap
    • 1 theelepel balsamico

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 12min  ›  Klaar in:22min 

    1. De oven voorverwarmen op 200°C/gasstand 6.
    2. De asperges over een kleine, ondiepe ovenschaal verdelen. Olijfolie erdoor scheppen en op smaak brengen met zout en peper.
    3. De asperges in 12 minuten in de voorverwarmde oven gaar bakken.
    4. In een sauspan op een middelhoog vuur de boter smelten. Van het vuur halen en ketjap en balsamico erdoor roeren. Schenk de saus over de gebakken asperges alvorens te serveren.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren