Asperges met Cashewnoten

    Asperges met Cashewnoten

    13keer bewaard
    25min


    12 personen hebben dit gemaakt

    Voor ik dit recept voorgeschoteld kreeg tijdens een diner, hield ik niet van asperges. Nu bereid ik ze zelf voor speciale gelegenheden en iedereen is dolenthousiast als ze op het menu staan.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 eetlepels olijfolie
    • 2 eetlepels sesamolie
    • 1 theelepel verse gember, fijngesneden
    • 1 bos groene asperges, schoongemaakt
    • 1 eetlepel ketjap
    • 60 gr cashewnoten, gehakt

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 15min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:25min 

    1. Olijfolie en sesamolie op een middelhoog vuur in een wok bakken. Gember toevoegen en lichtbruin wokken. Asperges toevoegen en enkele minuten roerbakken alvorens de ketjap en cashewnoten toe te voegen. Onder voortdurend roeren bakken tot de asperges zacht maar krokant zijn en een heldergroene kleur hebben.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren