Fruitcake die nooit mislukt

    Fruitcake die nooit mislukt

    7keer bewaard
    1uur50min


    23 personen hebben dit gemaakt

    Dit is vooral fruit, bijna geen cake en geweldig lekker! Je kunt het tijden in de koelkast bewaren.

    Ingrediënten
    Porties: 30 

    • 500g geconfijte kersen
    • 500g geconfijte ananas
    • 400g ontpitte dadels
    • 450g gehakte pecannoten
    • 900g gemalen kokos
    • 3 eetlepels bloem
    • 2 (397g) blikjes gezoete gecondenseerde melk

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 20min  ›  Bereiding: 1uur30min  ›  Klaar in:1uur50min 

    1. Verwarm de oven voor op 150 C / gasovenstand 2. Vet lichtjes een tulbandvorm van 25cm in. Bekleed de bodem van de vorm met bakpapier. Zet apart.
    2. Hak het fruit en de noten fijn in een grote mengkom. Voeg kokos toe en meng goed met je handen. Meng de bloem erdoor en dan de gezoete gecondenseerde melk. Mix goed door.
    3. Druk het beslag goed aan in de ingevette tulbandvorm. Bak 1 1/2 uur. Haal uit de oven en snij met een mes de overtollige cake weg. Haal uit de vorm als de cake bijna is afgekoeld en haal het bakpapier weg.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren