Ganache

    Ganache

    18keer bewaard
    15min


    45 personen hebben dit gemaakt

    Gebruik goede kwaliteit chocola in dit eenvoudige glazuur recept voor ongeëvenaarde resultaten.

    Ingrediënten
    Porties: 24 

    • 500g pure chocolade, in stukjes
    • 250 ml extra dikke room (vetgehalte 50%)
    • 125g ongezouten boter

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:15min 

    1. Leg de stukjes chocola in een grote roestvrijstalen kom.
    2. Verwarm de slagroom en boter in een grote, diepe sauspan, op middelhoog vuur, onder voortdurend roeren, tot het begint te koken. Kijk uit, want het kookt zomaar over. Haal meteen van het vuur en schenk over de stukjes chocolade.
    3. Roer tot de chocola helemaal gesmolten is en de mix glad is. Laat helemaal afkoelen en bewaar dan in de koelkast. Ganache kan weer worden verhit in een kom op een pan kokend water.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren