Geitenkaas Croque Madame

    Geitenkaas Croque Madame

    15keer bewaard
    16min


    27 personen hebben dit gemaakt

    Dit is mijn verrukkelijke versie van een croque madame, met geitenkaas en pecorino romano.

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 eieren, losgeklopt
    • 150g geraspte Pecorino Romano kaas
    • 200g geitenkaas, zacht gemaakt en in plakken
    • 8 plakken brood
    • 8 plakjes tomaat

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 6min  ›  Klaar in:16min 

    1. Doe de losgeklopte eieren in een brede, ondiepe schaal en zet apart. Doe de geraspte pecorino romano kaas in een brede, ondiepe schaal en zet apart.
    2. Leg de geitenkaas op 1 kant van elke boterham. Leg er twee plakjes tomaat op en leg twee boterhammen op elkaar. Haal dan beide kanten van de boterham door het ei. Laat het overtollige ei eraf druipen, leg dan de boterhammen in de geraspte pecorino romano kaas, zodat ze goed bedekt worden; leg apart. Herhaal dit zodat je 4 sandwiches krijgt.
    3. Verhit een grote koekenpan met anti-aanbaklaag op middelmatig vuur. Bak de sandwiches tot ze goudbruin en knapperig zijn, ongeveer 3 minuten per kant.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren