Geitenkaas Croque Madame

    (25)

    Dit is mijn verrukkelijke versie van een croque madame, met geitenkaas en pecorino romano.


    27 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 2 eieren, losgeklopt
    • 150g geraspte Pecorino Romano kaas
    • 200g geitenkaas, zacht gemaakt en in plakken
    • 8 plakken brood
    • 8 plakjes tomaat

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 6min  ›  Klaar in:16min 

    1. Doe de losgeklopte eieren in een brede, ondiepe schaal en zet apart. Doe de geraspte pecorino romano kaas in een brede, ondiepe schaal en zet apart.
    2. Leg de geitenkaas op 1 kant van elke boterham. Leg er twee plakjes tomaat op en leg twee boterhammen op elkaar. Haal dan beide kanten van de boterham door het ei. Laat het overtollige ei eraf druipen, leg dan de boterhammen in de geraspte pecorino romano kaas, zodat ze goed bedekt worden; leg apart. Herhaal dit zodat je 4 sandwiches krijgt.
    3. Verhit een grote koekenpan met anti-aanbaklaag op middelmatig vuur. Bak de sandwiches tot ze goudbruin en knapperig zijn, ongeveer 3 minuten per kant.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (25)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 6 collecties