Gemberglazuur voor koekjes

    (56)

    Dit heerlijk dikke glazuur is perfect om gemberkoekjes mee te glazuren. U kunt het zelfs gebruiken om een snoephuis mee te versieren. De aangegeven hoeveelheid is voldoende voor een dozijn middelgrote koekjes.


    50 personen hebben dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 60 gr poedersuiker
    • 1 eetlepel magere melk
    • 1/2 theelepel kaneelpoeder
    • 1/4 theelepel gemalen kruidnagel
    • 1/4 theelepel gember

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Klaar in:5min 

    1. In een kom poedersuiker en melk tot een gladde massa roeren. Kaneel, kruidnagel en gember toevoegen en goed mengen. Over koekjes naar keuze smeren.

    Een koekhuis bouwen, stap-voor-stap

    Bekijk ook ons artikel over het bouwen van een koekhuis. En hier vind je een patroon voor een koekhuis.

    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (56)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren
    Bekijk alle 11 collecties